Ny certificeret SAP SuccessFactors Employee Central Payroll cloud-løsning for Danmark

GP Strategies og KMD går sammen om en lille revolution på det danske lønområde med ny certificeret SAP SuccessFactors Employee Central Payroll cloud-løsning for Danmark.

GP Strategies og KMD er glade for at annoncere, at vores løsning ’Employee Central Payroll for Denmark – Powered by KMD’ er blevet SAP-certificeret. Danske SAP SuccessFactors-kunder kan nu få en cloud-baseret lønløsning bygget på den velkendte lønmotor bag KMD Nettoløn. Certificeringen er godt nyt til alle virksomheder i Norden, der ønsker at styrke håndtering af lønningsprocesser med SAP SuccessFactors.

GP Strategies’ nordiske SAP SuccessFactors-team, som har implementeret SAPs HR cloud suite SuccessFactors siden 2005, og har over 1000 projekter bag sig, bemærkede, at der manglede en Employee Central payroll cloud-løsning lokaliseret til danske lønforhold. For at imødekomme dette behov indgik GP Strategies og KMD, Danmarks førende udbyder af lønsystemer, et samarbejde om en cloud-baseret løsning for danske SAP-kunder. Løsningen, der blev SAP-certificeret i juni, er bygget på KMDs velkendte lønmotor bag KMD Nettoløn. Idet SAP SuccessFactors allerede udbyder lokale payroll-løsninger i Sverige, Norge og Finland vil denne løsning muliggøre en komplet nordisk payroll-løsning for SAP SuccessFactors-kunder i hele Norden.

”Det er altid meget positivt når vores partnere er initiativrige og finder løsninger på vores kunders lokale HR behov. SAPs certificeringsproces af partnerløsninger er selvfølgelig meget grundig, så det betyder meget at kunne lykønske GP Strategies og KMD med SAP-certificeringen af en SAP SuccessFactors Employee Central Payroll cloud-løsning lokaliseret til danske lønforhold. Jeg ser frem til et forsat godt samarbejde i Danmark og Norden ” siger Jens Conradi, Head of SAP SuccessFactors Nordic & Baltic Region

Den certificerede løsning er integreret med SAP SuccessFactors HR Suiten og ideel til virksomheder, som ønsker at tage springet til en cloud-baseret payroll-løsning for at effektivisere deres lønningsprocesser og reducere omkostninger. Løsningen leveres komplet med løbende support i henhold til gældende lovgivning og ændringer i fagforeningsaftaler.
Samarbejdet mellem GP Strategies og KMD kombinerer +18 års SAP SuccessFactors erfaring med et stærkt fundament i danske HR- og lønsystemer. Den samlede indsats har resulteret i en lønløsning, som den danske kundebase har tillid til, bygget på ekspertise og best practice gennem adskillige år – og nu tilgængelig via cloud.

GP Strategies & KMD

KMD udvikler IT-løsninger, som er designet til at imødekomme alle aspekter af de skiftende digitale behov i moderne samfund og organisationer. Med over 18 års SAP-erfaring leverer KMD lønsystemer til over 1.000.000 medarbejdere i Danmark. Som en af mest anerkendte SAP implementeringspartnere i Norden agerer GP Strategies i det afgørende krydsfelt mellem mennesker, processer og systemer. Med +225 konsulenter globalt og +45 placeret i Norden kan vi sikre jer erfaring og et indgående kendskab til lokal lovgivning, arbejdsrutiner og innovative HR-løsninger. Kontakt os for mer information.